Briliáns számítógépes webáruház marketing Tippek, amelyek segíthetnek Önnek

Briliáns számítógépes webáruház marketing Tippek, amelyek segíthetnek Önnek

 

Használsz videókat marketingeszközként? Ha nem vagy, akkor sok potenciális ügyfelet keres, akiket nem ér el. Kevesebb ember nézi az újságokat és a rádiót, hogy megkapja az információkat. A legtöbb ember online tájékoztatást kaphat. Olvassa el az alábbi cikket néhány jó tippet, amely olyan információkat talál, amelyek segítenek az online videók felhasználásában, hogy növeljék vállalkozásának eredményét.

A legtöbb online felhasználó rövidebb, és gyorsan szeretné elérni az általuk keresett információkat. Ha úgy érzed, hogy hosszú ideig kell futnia a videóidban, akkor fontolja meg több videó elkészítését.

A YouTube a felhasználók szerkesztési funkcióit kínálja. Még megjegyzéseket és szöveget is hozzáadhat a videóhoz.

asztali_szamitogep.jpg

Az erőteljes és releváns cím több nézőt vonz. Szánj időt arra, hogy gondolkodj a kreatív és releváns címekről a videóid számára.

A számítógépes webáruház a marketing eszközt biztosít.

A videó tartalmak létrehozásának hatékony módja másokkal való együttműködés. Barátokat használhat, mivel úgy dönthet, hogy barátok, ezért nem kell ragaszkodnia a munkatársaihoz, ha nem akarja.

Nem kell úgy éreznie, hogy szakembereket kell felvennie ahhoz, hogy sikeres videót készítsen. Nincs szüksége professzionális felszerelésre; csak győződjön meg róla, hogy megőrizheti a képet összpontosított és kiegyensúlyozott. Tényleg nem is kell szkriptet készíteni vagy túl magabiztos. Csak úgy cselekedj, mint általában, és beszélj a közönségeddel. Lehet, hogy nem kell ezt tennie. Csak képet vagy videót használhat a számítógép képernyőjén.

Az emberek többnyire online módon keresnek videókat. Ha egyszer tiszteletet adnak neked, mint hatóságnak, akkor szeretnék látni, hogy mire kell kínálnod.

Ha videói az eladott termékről szólnak, csatolnia kell egy működő linket. A legjobb, ha a tényleges video lejátszón belül van. Így biztosítja a videóval való kapcsolatot, ha valaki megosztja vagy beágyazza azt.

A videóelemzés rendkívül fontos. Meg fog tanulni arról, hogy kik figyelik a videódat, és honnan származnak. Az összes ilyen adatot felhasználhatja az Ön előnyére, hogy előmozdítsa üzleti tevékenységét új üzletekben.

A videók felhasználhatók más webhelyek népszerűsítésére is, vagy az embereket a marketing mixbe irányítják.

Mindig felveheti az embereket, hogy videókat készítsen neked. Adjon ki egy díjat aki a legjobb videót készítheti.

A videódnak rövidnek és egyenesen a pontnak kell lennie. Az online felhasználók általában gyorsan meg akarnak mozogni. Próbálj meg legalább 5 perc alatt megtartani a videót, ha meg akarod akadályozni az embereket, hogy elkerüljék a megtekintés közepét. Még akkor is, ha csodálatos tartalmakkal rendelkezik, akkor nem lesz jó, ha a nézők félúton figyelnek.

Így a weboldal látogatói könnyedén megtekinthetik a videót a termékajánlatok közvetlen közelében. Ön nem fogja elveszteni a nézeteket ezzel a módszerrel.

A videó elkészítéséhez magának kell lenned. Az emberek igazi embereket akarnak látni, amikor videókat néznek. Minél több bízni benned, annál valószínűbb, hogy kapcsolatban állnak a márkával, és nem a versenytársakkal. Az arcod is összekapcsolódik az Ön által eladott termékekkel.

A humor nagyszerű eszköz lehet a számítógépes webáruház marketingben. Az ügyfelek gyorsan elveszítik érdeklődésüket, ha a reklám nem reagál az unalmasra. Egy ellentmondásos vagy vicces reklám nagyobb valószínűséggel fog megragadni a figyelmet sok néző. Próbáld meg megváltoztatni a dolgokat a videókkal. Az érdekes vagy vicces klipekről szóló hirdetés messzire jut.

Mint látható, a számítógépes webáruház marketing ma is fontos. Itt az ideje, hogy dobja ki a hagyományos ötleteket az ablakon, hogy profitot érjen el. Ahelyett, hogy az internetes marketingre koncentrálna, beleértve a számítógépes webáruház marketinget is. Használja ezt a cikket, hogy több ügyféllel találja meg vállalkozását.