A legjobb módja egy új autó vásárlásának

A legjobb módja egy új autó vásárlásának

 

Az autók vásárlása általában stresszes élmény. Ennek azonban nem kell lennie. Kis ismeretekkel és elszántsággal az autóvásárlási élményei nélkülözhetők a stressz. Használja a következő tippeket, hogy az autóvásárlási élményt élvezze, és élvezze egy fényes új autót.

Soha ne menjen el a meghatározott autóárral, amikor autó vásárol. Az emberek általában a dolgokat árazzák, tudva, hogy le kell engedniük, amikor a vevő odaér. Ha készpénzzel fizet, az sem fáj, hogy elmondja nekik. Azok az emberek, akik sok pénzt látnak, nagyobb valószínűséggel engedik kevesebbet.

Vigyázzon a finanszírozásra, mielőtt felkeresné a kereskedőt. Ezt a bankhoz vagy a közeli hitelszövetkezetbe történő utalással érheti el. Alacsonyabb kamatlábakat kínálnak, ha személyesen jelentkezik, és felhasználhatják ajánlataikat a márkakereskedéshez is.

Ha használt autó piacon van, akkor a gázmérő és a fékpedálok nagyszerű módja annak megállapítására, hogy a sebességmérő helyes-e. Ha valaki azt állítja, hogy az autónak 30 000 mérföld van, és a fék- és a gázpedál kopott, ez jó jelzés, hogy a kilométer-számláló hátra fordult.

Kérdezze meg bármelyik eladót, hogy szerezhet-e be egy használt autót egy szerelő. Ha a kereskedő ezt tagadja, keressen valahol máshol. A megfelelő szerelő pártatlan véleményt nyilváníthat a járműben felmerülő problémákról, például az árvíz víz alá merülésének jelei vagy az autó roncsai.

Autóvásárláskor készüljön fel egy darabig a márkakereskedésbe. Sietõnek érzi magát, ha késõbb terveket készít azon a napon. Ezért tegyen egy teljes délutánt az autó vásárlásához. Ha az idő kevés, ne habozzon, térjen vissza, amikor ez kényelmesebb.

Vegye figyelembe a költségvetést, mielőtt autóval vásárol. Ez magában foglalja a havi jövedelmének és a számláknak a felmérését, valamint annak egyértelmű megértését, hogy mennyit engedheti meg magának, hogy hozzáadja ezeket. Ezzel elősegítheti a költségvetés megőrzését az új autó vásárlásakor.

Ha új autót vásárol, érdemes otthon hagynia a gyerekeit. Lehet, hogy időben elmegy egy vagy két próbavezetésre, de általában unatkozni fog. Ez megnehezíti a kézben lévő feladatra való összpontosítást, és pénzbe kerülhet.

Van valami különleges szolgáltatás, amelyet igazán szeretne? Fűtött ülések vagy tetőablak? Mielőtt még hozzá is járna a tételhez, derítse ki, hogy az Ön ártartományában melyik autók kínálják ezt a funkciót. Ez csökkenti a nem kívánt autók megnézéséhez szükséges időt, mivel a szolgáltatás nem érhető el.

Autónál vásárolhat, anélkül, hogy sok stressznek kellene lennie. Míg az autóvásárlást sokan stresszesnek tartják, néhány általános tippeléssel egy időben elindulhat az új autójában. Használja ezeket a tippeket, hogy élvezetesebbé tegye autóvásárlási élményét.