Szakértői tanácsokat olvashat a Wordpressről. Olvassa el ezt a cikket.

Szakértői tanácsokat olvashat a Wordpressről. Olvassa el ezt a cikket.

 

Tekintettel a blogok hatalmas népszerűségére manapság, nem meglepő, hogy a Wordpress néven ismert platform nagy figyelmet kapott. De ahhoz, hogy a Wordpress-t valóban jól használhassuk, először is szükséges egy kis oktatást szerezni róla. Olvasson tovább, hogy sokat megtudjon arról, hogy ez a termék hogyan segíthet Önnek.

Engedje meg az összes felhasználónak, aki meglátogatja az oldalát, hogy a Facebook segítségével kommentelhessen. Ez egy nagyon fontos eszköz, amely több százezer emberhez juttatja el a nevét. A Simple Facebook Connect bővítményt használhatja, ha ezt a funkciót szeretné telepíteni az oldalára.

Engedélyezze a különböző típusú avatarokat a weboldalán. Ez nagyon szórakoztatóvá és barátságossá teszi webhelyét az azt látogató felhasználók számára. Emellett lehetővé teszi, hogy személyiségét jobban átadja. Ha meg szeretné találni ezt az összetevőt, látogasson el a falán a beállítások között található vitaterületre.

A legtöbb sablon beépített landing page-et tartalmaz, ezért használja ki. Ez a lecsupaszított oldal lehetővé teszi, hogy szándékukat pontosan arra összpontosítsa, amit szeretne, hogy megnézzenek, legyen az egy feliratkozási űrlap vagy egy "Vásárolj most" link. Ez biztosítja, hogy azokat a lépéseket tegyék meg, amelyeket szeretne.

Az oldalsávok általában tele vannak haszontalan információkkal. Ha szeretné egyszerűsíteni őket, és csak olyan információkat tartalmazni, amelyekre a látogatói kíváncsiak, navigáljon a Megjelenés és Widgetek menüpontba. Távolítson el mindent az oldalsávjáról, ami nem segít abban, hogy több ember kerüljön fel a listájára, nem készteti a látogatókat cselekvésre, vagy nem hoz pénzt Önnek. Az oldalsáv leépítésével WordPress webhelye sikeres lesz.

Médiát is beilleszthet a bejegyzéseibe, csak beillesztenie kell az URL-t, ahol szeretné, hogy a média megjelenjen. Például beilleszthet egy YouTube-videót egyszerűen úgy, hogy az URL-t beilleszti a szövegbe, ahol azt szeretné, hogy a videó lejátszódjon. Ügyeljen arra, hogy az URL ne kéküljön el - ha mégis, jelölje ki, és kattintson a link feloldása gombra.

Szerzőt szeretne váltani egy bejegyzésben? Csak szerkessze a bejegyzést, és kattintson a "Képernyőbeállítások" gombra. Ezután válassza a Szerzőt, majd válassza ki, hogy ki legyen a bejegyzés szerzője. Ezután kattintson a "frissítés" vagy a "közzététel" gombra, hogy befejezze a módosítást, és az élesben megjelenjen a weboldalán, és már kész is van.

Ne tegyen valami olyasmit, mint például "admin" a saját felhasználónevét. Bot-támadást kockáztat, ha a felhasználóneve valami általános, például adminisztrátor vagy admin. Ez biztonsági kockázatot jelent. Menjen a "felhasználó" oldalára, és töröljön ki mindent, aminek köze van olyan felhasználónevekhez, amelyekben szerepel az "adminisztrátor" vagy az "admin". Válasszon egy másik felhasználónevet.

Ha változtatásokat töltött fel a Wordpress oldalára, de úgy tűnik, hogy azok nem léptek hatályba, próbáljon meg frissíteni egy tiszta gyorsítótárból. Tartsa lenyomva a shiftet, miközben a böngészőben az újratöltés ikonra kattint, vagy tartsa lenyomva a shift-ctrl-r billentyűt. Így egy tiszta verziót kap a webhelyéről, amelynek frissülnie kell.

A Google Analytics segítségével nyomon követheti, hogy kik látogatják meg webhelyét, és honnan érkeznek. Fontos, hogy tudja, honnan érkeznek a látogatók, így keményebben tud dolgozni azon, hogy több olvasót hozzon be. Minél jobban figyel a statisztikáira, annál nagyobb lesz az oldala.

A bloggerek manapság mindig keresik a módját annak, hogyan hozhatják ki a legtöbbet online erőfeszítéseikből. A Wordpress sok ilyen személy számára a sikeres stratégia része, feltéve, hogy időt szántak arra, hogy megtanulják mindazt, amit kínál. Remélhetőleg ez a cikk értékes tudásalapot nyújtott mindenféle olvasó számára.

 

sous vide táblázat, szuvid receptek, vide , vákuumgép, szuvidáló, szuvidálás jelentése

 

1. sous vide táblázat

2. szuvid receptek

3. vide

4. vákuumgép

5. szuvidáló

6. szuvidálás jelentése

 

sous vide táblázat, suvid receptek, vide, vákuumgép, szuvidáló, szuvidálás jelentése