A leghatékonyabb videó marketing az interneten

A leghatékonyabb videó marketing az interneten

 

Bár a videomarketing igen hatékony lehet, pénzzel, idővel és szakértelemmel jár, hogy beinduljon és működjön. A videomarketing szinte elengedhetetlen, ha a fiatalabb fogyasztókat célozza meg. Ez az információ segíthet eldönteni, hogy érdemes-e megfontolnia a videók használatát marketingkampányában.

A videók interaktívabbá teszik webhelyét, de ne feledje, hogy nem jelentenek ideális megoldást a keresőmotor-optimalizálási kampányához. A videókat úgy optimalizálhatja, ha kulcsszavakkal teli, leíró jellegű címeket választ, és átiratot vagy összefoglalót ad a megjeleníteni kívánt videó tartalmáról.

Ne feledje, hogy videói hitelesek legyenek. Ha megkönnyíti a kapcsolatteremtést, az emberek élvezettel fogják nézni a videóit. Legyen őszinte és valódi azzal kapcsolatban, hogy ki maga és pontosan mit is marketingel. Az emberek valószínűleg nem akarnak majd önnel foglalkozni, ha úgy tűnik, mintha rejtegetne valamit.
Próbálja meg a videóit egyetlen téma köré összpontosítani, és maradjon koncentrált. A felkészültség hiánya miatt elkalandozhat. Írjon egy vázlatot a forgatókönyvéről, és azt tartsa magánál a forgatás alatt. A közönsége érdeklődése megmarad, ha egy témára összpontosít.

Ha azt tervezed, hogy a YouTube-on keres videókat, tartalmi ötleteket, ne feledkezzen meg a ~ szinonimakeresési lehetőségről. Például a "hogyan készítsünk ~kenyeret" kifejezéssel számtalan videó jelenik meg mindenféle pékáru készítéséről. Ez segíthet összeállítani egy listát azokról a tételekről, amelyekről a múltban lemaradtak, és amelyekhez szükség van egy jó how-to videó elkészítésére.

Győződjön meg róla, hogy a videóit kétféleképpen népszerűsíti. Értesítse meglévő törzsközönségét arról, hogy új tartalom készült, a blogján és az e-mail vagy hírlevél listáján keresztül. Ugyanakkor ügyeljen arra is, hogy a költségvetésén belül az új olvasók számára is népszerűsítse azt a közösségi médiában közzétett bejegyzéseken és a keresőmotor-optimalizálási technikákon keresztül.

Ha videókat tesz közzé a WordPress használatával, nézze meg a videós oldaltérkép-bővítményeket, amelyekkel könnyen hozzáadhatja az új videót a jelenlegi videós oldaltérképéhez. Ilyen oldaltérkép nélkül a Google nem indexeli a videóit, és így a kereső nézők soha nem lesznek olyan szerencsések, hogy megtalálják őket.

Ne felejtsen el visszalinkelni a weboldalára a videó leírásában, ha az a Facebookon, a YouTube-on vagy más harmadik fél weboldalán kerül fel. Semmi értelme, hogy megpróbálja reklámozni a márkáját, ha nem tervezi, hogy ezeket az ügyfeleket a megtekintés után az Ön webhelyére irányítja!

Bár a YouTube-on való jelenlét szükséges, gondoljon arra, hogy ennél messzebbre nézzen. Ők, a Vimeo és mások is rendelkeznek reklámokkal, amelyek elvonhatják a figyelmét, sőt, akár versenyezhetnek is a videóival. Az online videoplatformok jó befektetés lehetnek, amelyek jobb márkaépítési lehetőségeket és teljes kreatív irányítást biztosítanak Önnek.

A videóinak tartalmazniuk kell egy ösztönzőt arra, hogy megvásárolja termékeit, vagy felvegye Önnel a kapcsolatot szolgáltatásaiért. Keltse fel a nézők érdeklődését egy kedvezmény megemlítésével vagy egy kuponkód megosztásával a videó vége felé. A videomarketing-kampányt felhasználhatja egy verseny vagy ajándékozás hirdetésére is.

Ha a YouTube-ot használja, szánjon időt arra, hogy személyre szabja csatornáját. Mutassa be legújabb videóját, és hozzon létre néhány lejátszási listát, hogy segítse nézőit további videók megtalálásában. Ez segíteni fog nekik abban, hogy nagyobb érdeklődést mutassanak irántuk. Írjon jó leírást vállalkozásáról, termékeiről vagy szolgáltatásairól, és gondoskodjon arról, hogy tartalmi információi könnyen megtalálhatók legyenek.

Az online videók felhasználása kiváló módszer vállalkozása népszerűsítésére és a kívánt közönséggel való kapcsolatteremtésre. Most, hogy elolvasta az előző cikket, intelligens videomarketing-stratégiát alakíthat ki. Használja a tanultakat a siker megteremtéséhez.

 

badacsonytomaj szállás, badacsony étterem, badacsonyörs, borkóstoló, olaszrizling, noir, négyes

 

1. badacsonytomaj szállás

2. badacsony étterem

3. badacsonyörs

4. borkóstoló

5. olaszrizling

6. noir

7. négyes

 

badacsonytomaj szállás, badacsony étterem, badacsonyörs, borkóstoló, olaszrizling, noir, négyes